1/02/2011

skestsa hidup


hey, aulia.

dah 2011 dah niee.. dan ini masuk hari kedua.

eleh, apalah kisah sangat 2011 kan, tahun baru hijrah lagi dah masuk lama dah. sekarang dah 27 Muharram. (apa??cepatnya masa berlaluuu)



oh, post kali ni langsung tak berilmiah. ini luahan perasaan. blog dulu pun kena buang sebab banyak sangat luahan perasaan. oh tidaakkk.com.  sekarang ni mula balik habit dulu. alahaiii...auliaaa..

it's 2011. (again)


dulu masa kecik2 nak sangat jadi orang besar.orang besar ada duit sendiri, orang besar boleh gi jalan-jalan sendiri, orang besar boleh kahwin. oppsss.

skarang apa ada? apa-apa pun tak ada. (jangan ikut saya. kita harus bersyukur dengan apa yang ada, bila dah hilang baru nak menyesal!!) sorri... T__T

susah jugak jadi orang dewasa. aulia dah tuaaaa..... warhhh..rasa nak panjat gunung, menjerit puas2 kat situ then bertapa. boleh tak? (xpnah buat pun) hm.

hidup dalam angan-angan memang mudah, untuk mereleasasikannya (betul ke eja ni?cam pelikk) amatlah SUKAR!

dan sekarang, i'm almost not sure with everything! hey, kawan2! bagila semangat.. uhh..
dengan impianku, cita-citaku, harapanku, dan, bla bla bla..

saya tak putus asa. cuma...saya mengalami gangguan hati dan perasaan yang kritikal baru2 ni. oh tidaaak.com

*kene marah dgn boss -perkara biasa
*ada orang remove sy dpd 'friends' dia - biasalah tu, bila kita tak penting
*idolaku, (cewah, kononnya) dah macam hilang trust padakuu- biasalah tu, apa nak buat. berlaku kejadian xdiingini
*harapan demi harapan yang satu demi satu hancurrrr- biasalah tu, bukan semua kita dapat laksanakan
*oh, tidak. terlalu harap akan membinasakan okk. -biasalah tu, bila anda ada calon, dan calon anda tu menjadi calon orang lain. tragiss.
*dan, apa-apa sahajalah. dah lupa.

biasa yang sangatlah tak cool!

kalau ada ikon kartun yg boleh pilih, i would choose yg mata terbelalak, bdan lebam2, berjalan pakai tongkat, dan menggelar-geletar  merangkak. eh, tadi bukan pakai tongkat ke?

sy memg tgh stresssss. dan kalau jumpa dokter, i'm afraid they will make a conclusion yg sy ni kene panic attack. laa..wujud ke pnyakit macam tu? kelakar. (dan saya kena gunakan beg kertas dan bernafas di dalamnya.) haha, ketawa.

ok, saya positif sekarang. ^__^

walau apa pun yang berlaku, terus kuat ok! Allah itu sentiasa ADA. dan Allah lebih suka dekat dengan orang yang mahu dekat denganNya, yang sentiasa mengingatiNya, yang bersabar, yang bertaqwa...mereka itulah orang-orang yang berjaya. kaya jiwa. bruntunglah!

sahabat sekalian, prjuangan kita berbeza, tetapi jalan kita sama. Bersabarlah.

Salam mujahadah. ^__^

perasan tak? huruf e saya selalu hilang. pura-puralah tak nampak, okey. :p

0 bisikan:

Post a Comment

 

Fatimah Zahra Hanan Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino